Remgro is gevestigd aan de Stobbendijk 6 in Markelo. U vindt ons op de grens van de provincies Overijssel en Gelderland ter hoogte van de voormalig televisietoren, precies tussen Markelo, Holten en Laren.

 

Vanaf de A1

Neem afslag Markelo op de A1. Na de afslag ga richting Markelo. De eerste rotonde (bij De Poppe) gaat u rechtsaf. Deze weg (Roudaalterweg) rijdt u helemaal door totdat u niet verder kunt. Sla hier linksaf en daarna rechtsaf. Dit is de Stobbendijk. U vindt ons op nr. 6 aan de rechterzijde.

Vanaf Holten

Volg vanaf de rotonde beusebergerweg/larenseweg de beusebergerweg, over de A1, tot aan de kruising met de Roudaalterweg. Sla rechtsaf de Roudaalterweg op en volg deze weg over het water. Op het kruispunt rechtdoor de Drostendijk over tot aan de Larenseweg. Sla linksaf en dan direct weer rechtsaf na 50m. U vindt Remgro na 700 meter aan de rechterzijde op nr 6.

Vanaf Laren

Volg vanaf de rotonde N332 ter hoogte van de Markeloseweg de Markeloseweg richting Markelo. Volg deze weg 5km. en sla na boerderijappartementen Oostendijk de eerste weg rechts in op de Stobbendijk. U vindt Remgro na 700 meter aan de rechterzijde op nr 6.

Vanaf Markelo

Volg Holterweg / Larenseweg de Larenseweg richting Laren,tot voorbij de kruising bij de televisietoren. Na de televisietoren neem de 3e weg links, de Stobbendijk. U vindt Remgro na 700 meter aan de rechterzijde op nr 6.